Жіноча сумочка- невід'ємний атрибут модниць!

Жіноча сумочка- невід'ємний атрибут модниць!

12.04.2016, Переглядів: 1709

 

Модна жіноча сумка - єдиний аксесуар, без якого не може обійтися жодна представниця прекрасної статі, адже в маленькій стильною сумочці зберігається все її головне "багатство". Жінка не випускає сумку з рук: аксесуар є логічним доповненням її образу і функціональної його деталлю, прикрасою і індикатором настрою своєї власниці.

Змінюючи лише одну сумочку в своєму гардеробі, в залежності від кольору, фасону та функціонального призначення, жіночий образ і навіть настрій легко змінювати день у день, тільки завдяки цьому аксесуару!

Колір сумки відповідає за настрій господині

Колірна гамма, якою ми себе оточуємо, розповідає про наш душевному стані на даний момент. Яскраві кольори часто говорять про те, що в житті хочеться щось поміняти. Наприклад, червону сумочку вибере жінка, яка перебуває в пошуку чогось нового і, можливо, в даний період свого життя ламає старі принципи і традиції. Чорна і коричнева сумка - кажуть про практичність і ощадливість господині. А сумки світлих тонів розповідають про бажання жінки прикрасити зовнішній світ. Господиням світлих сумок часто приписують романтичність і інфантильність: очікування, що вибір за них зробить хтось інший. Прозорі сумки, які так популярні в літній сезон, повністю оголюють внутрішній світ сумочки і показують, що у їх власниці немає секретів від оточуючих, і вона відкрита для нових знайомств. IMG_9079.jpg_1

Історія жіночої сумочки сягає своїм корінням в середні віки, тоді вона представляла собою мішечок для монет, підв'язаний до подолу сукні. До кінця XVIII століття простенький кошелечек перетворився в гарний мішечок з круглим дном, прикрашений вишивкою шовковими стрічками, бісером або дорогими каменями. Така стильна жіноча сумка отримала назву «помпадур» в честь маркізи де Помпадур - улюбленої фаворитки французького короля Людовика XV. Пронизані духом романтичної Франції красиві сумочки «помпадур» дійшли до сучасності і використовуються в основному нареченими в самий знаменний для них день життя.

Модними і актуальними в даний час є наступні модифікації:

  • Велика містка жіноча сумка прямокутної, квадратної або трапецієподібної форми Tote bag, ідеально підходить для щоденного носіння.

  • Сумка Basket, більше схожа на кошик. Купити таку жіночу сумочку прагнуть натури романтичні і ніжні.

  • Сумка клатч - маленька елегантна сумочка частіше без ручки, але останнім часом дизайнери стали доповнювати їх ручками, така сумочка вірна супутниця дами на вечірках і урочистих заходах.

  • Сумка-сетчел з плоским прямокутним або квадратним підставою, що нагадує маленький скринька або саквояжик.

  • Сумка-хобо в формі півмісяця.

  • Сумка-меседжер, така сумочка носиться через плече.

Крім цих видів дамських сумочок, існує ще безліч варіантів жіночих сумок - кожен провідний дизайнер світу мріє створити новий «сумочний» хіт, який підкорив б серця завзятих модниць.

Наш інтернет-магазин взуття та сумок "Туфельок» пропонує чарівним модницям як класичні моделі сумок, так і тренди сезону, молодіжні сумки, літні сумки, для певних випадків вам знадобиться сумка клатч, так само у нас представлені різноманітні модні сумки 2016-2017, сумки на плече.

Вибирайте на свій смак вподобану жіночу сумочку , і найближчим часом Ви вже будете мати новий стильним аксесуаром!